| Cerere admin : RelearningCS | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
RealearingCS
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 39 Localizare : mures Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Cerere admin : RelearningCS Mier Aug 20, 2008 10:03 pm | |
| Nume / Prenume : Conteaza? Acu serios Varsta : 23 Localitate : Targu Mures Nick pe server : RelearningCS, DrunkDuDe, NoSkillz Timp jucat pe server :vreo 2 sapt sau ceva de genu Experienta cs : cam 5 ani Experienta adminat : 2 ani..2 ani jumate Steam : nu Motiv cerere : Sunt dobitoc si n-am ce face | |
|
| |
livi0
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 38 Localizare : center Data de inscriere : 11/07/2008
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS Mier Aug 20, 2008 10:10 pm | |
| Pentru! Motive: joaca bine cs, are suficienta experienta. Am jucat cu el suficient ca sa imi dau seama ca poate fi de un real folos pt server. | |
|
| |
diablow
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Slatina Data de inscriere : 09/05/2008
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS Joi Aug 21, 2008 7:10 am | |
| eu nu te-am vazut..... | |
|
| |
s7@r*Gag1cuL
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/05/2008
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS Joi Aug 21, 2008 4:51 pm | |
| Nici eu nu cred ca te-am vazut...mai astept. | |
|
| |
RealearingCS
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 39 Localizare : mures Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS Sam Aug 23, 2008 11:35 pm | |
| Diablo frate cu tine am jucat, nu odata . Anyways...sunt la un re-re-reinceput de cs, am exp asta e ultima prob, detectez codariii din prima, doar ca nu sunt destul de schilos yet. Stai sa-mi revin . Plus ca gametimeu meu e cam impartit intre raiduri in Zull'Aman si CS. Si alte treburi...(major WoW gamer tbh) Vreau doar sa ajut asta e tot GL&HF RealearningCS, DrunkDuDe, NoSkills | |
|
| |
Tolerance
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 81 Localizare : Bucharest Data de inscriere : 10/05/2008
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS Dum Aug 24, 2008 9:43 am | |
| Nu ti-a cerut nimeni ajutorul. Avem destui admin, ce te faci sa crezi ca avem nevoie de ajutor? | |
|
| |
Haos
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS Lun Aug 25, 2008 1:26 pm | |
| La ce sa ajute ........??O sa vdm pe srv cum joci si dupaaceea vorbim,,k? | |
|
| |
Haos
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS Lun Aug 25, 2008 1:27 pm | |
| Te-ai laudat destul....sper sa fii la fel si la CS!!! | |
|
| |
diablow
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Slatina Data de inscriere : 09/05/2008
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS Lun Aug 25, 2008 2:39 pm | |
| RealearingCS nu imi mai aduc aminte sa fi jucat cu tine...da daca zici tu....puii mei eu joc cu multi........se poate sa fi uitat eu... | |
|
| |
RealearingCS
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS Mar Aug 26, 2008 12:35 am | |
| Tolerance u rock. Esti Imba! Da ai putea vb si frumos nu ca un labar aiurea. Ce ma face sa cred ca e nevoie de ajutor? faptu ca sunteti full de codari oricand nu e un admin online asta ma face sa cred ca aveti nevoie de ajutor! Si sincer nu te-am vazut odata online, sa te vad ca faci ceva. In rest....labarie. Anyways...scuzati-ma ca am vrut sa ajut....nu mai vreau admin!
TOPIC CLOSED...pls
LE : Haos cu tine am jucat de enshpe mi de ori...ar trebui sa sti ce pot face si ce nu | |
|
| |
Real
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 33 Localizare : ....... Data de inscriere : 09/05/2008
| Subiect: Real:D Mar Aug 26, 2008 9:14 pm | |
| ma RealearingCS nu te apuka frate sa comentezi u ..kare'i treaba.. j labar. nu e nimeni... ai grija kum vb.. j vb lu' tole..de ce am avea nevoie de ajutor??. suntem destui admini..j fakem fatza.. nu prea mai sunt codati.. j de ff data tre sa fie un admin..pe srv... atat am vrut sa zik.. gg..! | |
|
| |
Tolerance
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 81 Localizare : Bucharest Data de inscriere : 10/05/2008
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS Mar Aug 26, 2008 10:32 pm | |
| Uite, daca un jucator mi s-ar adresa cu apelativul folosit de tine i-as da admin_FUCKOFF, admin_CENSURE, si admin_addban cu ip-ul tau de nesimtit.
Dar te iert si iti dau doar ban cu prima ocazie.
Papa, bunule | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin : RelearningCS | |
| |
|
| |
| Cerere admin : RelearningCS | |
|