| Deci nu se poate X( | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
AnNytZza
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 33 Localizare : VaLcEa Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Deci nu se poate X( Dum Noi 16, 2008 4:20 pm | |
| E a doua oara:| Ban aiurea...~X( cine imi da nu stiu:| X(
Ieri am jucat toata ziua...aproape toata ziua:| azi am icnercat sa intru pe no.ip si [ You have been bannet from this server ] cum ma?X(X( chiar asa sufera de adminat? Macar sa recunoasca... am mai primit odata ban asa..nici nu eram p sv:| deci deja nu mai suport:| | |
|
| |
Tr1sT:( cLoSe
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 30 Localizare : bUCuResTi Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: aiurea:( Lun Noi 17, 2008 4:51 pm | |
| stai klma...poate fi de l srv..k j mie imi zice p unele srv k am ban...j nici makr nu intrasem p ele.. ...da...nujt.. ... | |
|
| |
diablow
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Slatina Data de inscriere : 09/05/2008
| Subiect: Re: Deci nu se poate X( Lun Noi 17, 2008 4:56 pm | |
| din cate stiu eu serverele nu au mai fost deschise.. asa c anustu de unde ai ban,,, | |
|
| |
AnNytZza
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 33 Localizare : VaLcEa Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Deci nu se poate X( Lun Noi 17, 2008 5:31 pm | |
| Gresesti diablow Serv` a fost deschis`... e mai mereu deschis | |
|
| |
diablow
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 34 Localizare : Slatina Data de inscriere : 09/05/2008
| Subiect: Re: Deci nu se poate X( Lun Noi 17, 2008 9:10 pm | |
| nustu.. mie imi apare inchis...daca tot ai facut cerere unban lasa si tu un ip... ti-as scoate eu banul da nu am acces | |
|
| |
Tolerance
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 81 Localizare : Bucharest Data de inscriere : 10/05/2008
| Subiect: Re: Deci nu se poate X( Lun Noi 17, 2008 10:48 pm | |
| eu am fost tot weekend-ul acasa (chestie extrem de rara pentru mine) cu toate acestea pe forum scria ca server-ele sunt inchise...acum pot exista 2 explicatii-ar fi trebuit sa dau connect indiferent ce scrie pe forum ori e posibil ca tu sa fi intrat pe alt server (mi s-a intamplat acum o saptamana cu un amic de-al meu) eu dau connect star-cs.malware-site.www/no-ip.org dupa caz pentru ca stiu ca nu ramane la fav.
tinand cont ca avem admini foarte buni aici: imi vine foarte greu sa cred ca cineva iti da ban aiurea.. | |
|
| |
AnNytZza
| Subiect: Re: Deci nu se poate X( Mier Noi 19, 2008 1:18 am | |
| Tolerance mai incearca sa intri...indiferent de scrie p forum ca nu sunt aprinse...ca unul trebuie sa fie aprins`.. mai incearca.. La fav nu merge..adica mie una nu`mi merg multe dak le bag la fav indiferent de sv:-?? Cred ca e de la mine..sau nu stiu... whatever:) | |
|
| |
diablow
| Subiect: Re: Deci nu se poate X( Mier Noi 19, 2008 2:25 pm | |
| serverele au ip dinamic....daia nu raman la fav... la FAV inregistreaza ip-u ... | |
|
| |
Haos
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Deci nu se poate X( Mier Noi 19, 2008 10:05 pm | |
| Nici mie nu imi arata daca sunt deschise....dar..Annytza am jucat amandoi pe srv zilele astea si aveai admin...ce s-a intamplat....eu nu fac asa ceva ........ | |
|
| |
AnNytZza
| Subiect: Re: Deci nu se poate X( Vin Noi 21, 2008 3:02 pm | |
| pPai da Haos admin am`...bine asta s'a intamplat mai de mult de am primit ban`.. Si nu stiu cine a dat`...adica putea sa zica dar in fine` ) nu m'am suparat .. rau:)) Sunt in toane bune mereu si deaia ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Deci nu se poate X( | |
| |
|
| |
| Deci nu se poate X( | |
|